U In Shape studiu pocela sam trenirati u travnju 2016. Prvo sam upisala Cardio/Pilates program, a kasnije sam, nakon krace pauze zbog obaveza na fakultetu, na prijedlog trenerice Lejle, upisala Summer Body program. Nisam imala problema s kilogramima, ali htjela sam biti zdravija, izdrzljivija i malo definiranija i uvesti u tjedni raspored fizicki trening koji mi je zbog mnogih sati u knjiznici bio doista potreban.

Vjerojatno se nisam mogla javiti u bolji studio, program je dinamican, zanimljiv i intenzitet treninga je rastao iz tjedna u tjedan i iznimno cijenim sto nije trening sam sebi svrhom, nego je dio procesa postizanja bolje kondicije i lijepih linija tijela.

Sve su trenerice zavrsile ili studiraju na Kinezioloskom fakultetu i imaju dodatna iskustva i rezultate iz borilačkih sportova, atletike ili plesa ili nekih drugih srodnih podrucja sto cini treninge raznolikima i zanimljivima, a osim sto im je to doista struka, vesele su, opustene, ali i stroge bas koliko treba 🙂 i treninzi definitivno nisu “one size fits all”. Atmosfera je pozitivna i motivirajuca i sam studio je divno uredjen i cak su i rekviziti slatki. 🙂

Opcenito nakon godine dana mogu reci da su mi neke vjezbe, koje su prije bile teske, sad piece of cake, a plankovi i vijace one za vrijeme kojih se odmaram. 🙂 S druge strane, treninzi su ucinkovita terapija protiv stresa, ucinili su mi san kvalitetnijim, a posljedicno su se i migrene prorijedile.

Doista se svakom treningu, trenericama i ostalim curama iz moje grupe veselim od jutra, a onaj dobar osjecaj umorne srece nakon treninga je nezamjenjiv. <3[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]