Zeljela sam se dovesti u formu ali izgovori su bili uvijek jači. 
Ipak odvazila sam se na preporuku prijateljice otici na jedan probni trening vec unaprijed imajući u glavi misao: ” Uh evo ga, jos jedan besciljni trening nakon kojeg cu shvatiti kako sam opasno izvan kondicije i nakon kojeg cu vikati necu vise nikad jesti!”
Kako li sam se samo prevarila…
Mislim vikala sam ja u glavi necu vise nikad jesti, taj dio je istina, ali bio je to prvi trening poslije dugo vremena nakon kojeg se javio inat i zelja da grizem jace i vise zelju za treniranjem.

Trening nikad isti a efekt nakon sve bolji i bolji!!

Cure iz grupe prezabavne a njihova disciplina u vježbanju najbolja motivacija u trenucima kad mislis da vise ne mozes udahnuti a kamoli ostati na nogama.

Trenerice na čelu sa Lejlom savrsena kombinacija vojnog zapovjednika i najbolje partnerice za tracanje! Ne znam moze li bolje?!?!?

Izgleda da moze jer sam nesvjesno taj entuzijazam prenijela na muza koji je imao isti problem sa motivacijom kao i ja.

Jednom kad je probao vise nije stajao i moram priznati njegova predanost u odlascima na treninge i discipliniranost u planu prehrane koji mu je Lejla skrojila bila je zapanjujuca!

Devet mjeseci poslije ja se divim svojim definiranim rukama, cvrscoj straznjici (barem tako muz kaze), nogama spremnim za ultra kratke hlacice dok muz zbraja 10 kila manje u samo 3 mjeseca i nesto veći racun za odjeću jer mu sve “pada”!

I na kraju kada bi morala u jednoj rečenici napisati nase misljenje i preporuku zvucalo bi nesto kao: 

“Pozelis li biti “in shape”, uzmi dobru volju, predaj ju Lejli i doživi makeover cijeli!”