IMPROVEMENT STUDIO-IN SHAPE fitness studio Zagreb

Fitness klub “IN SHAPE” u svom toplo i moderno uređenom prostoru, klijentima osigurava stručno vodstvo i individualni pristup rada. Prepoznatljiv je je po specifičnim programima i raznovrsnim vježbama s čime klijenti brzo vide rezultate na tijelu.

Unutar IN SHAPE stručnog tima, osim kineziologa, nalaze se i fizijatar, ortoped, pedijatar, te psihoterapeut kako bismo kvalitetu podigli na još višu razinu.

Pomažemo ljudima i da lako skinu višak kilograma te se osjećaju zadovoljno u svom tijelu, a treninge prilagođavamo pojedincu. Svoje klijente učimo voljeti i njegovati tijelo, te da sustavnim i planiranim vježbanjem, a ovisno o općim motoričkim karakteristikama, postignu poboljšanje psihomotoričkih performansi.

Pilates ISIS je prvi studio u Hrvatskoj koji ima novi i originalno osmišljeni i zaštićeni (Društvo za zaštitu intelektualnog vlasništva) program vježbanja pod nazivom SOFT DRILL namijenjen prvenstveno ženskoj rekreativnoj populaciji. Specifičan je po tome što se kombiniraju tehnike različitih borilačkih sportova i pilates tehnika. Također studio nudi i program namijenjen jačanju mišića lica “Face exercise class” kojim se postiže zategnutost kože lica što dovodi do vidljivog smanjenja bora, a u suradnji s Jelenom Vrsaljko (psihoterapeut) je također je prvi studio u Hrvatskoj koji nudi i program NLP Fitness “Izgubite kilograme i više ih nikada nemojte naći”.

Pozivamo Vas da uz vodstvo vrhunskih kinezioloških stručnjaka iskusite novu dimenziju rekreativnog vježbanja.

Vježbajte pravilno raznovrsnim treninzima, najnovijim metodama vježbanja te prilagođenim treningom svakom pojedincu kako bi čim prije postigli željeni rezultat i utjecaj na tijelo.

Lejla Dizdarević, dipl.prof. kineziologije, univ. spec. oec. organizacije i menadžmenta Vas vodi kroz studio kreirajući program rada (treninge za sve grupe) i savjetuje u daljnjem radu.

“IN SHAPE za novi životni stil!”