O nama

IN SHAPE – NEXT GENERATION FITNESS CENTRE

IN SHAPE fitness studio u svojim toplo i moderno uređenom prostoru na lokaciji u Zagrebu (Vrbani), klijentima osigurava stručno vodstvo i individualni pristup rada. Prepoznatljivi smo po specifičnim programima i raznovrsnim vježbama s kojima klijenti brzo vide rezultate na sebi.

Unutar IN SHAPE stručnog tima, osim kineziologa, nalazi se i niz stručnjaka i vanjskih suradnika a sve sa ciljem podizanja kvalitete na još višu razinu.

Pomažemo ljudima i da skinu višak kilograma te se osjećaju zadovoljno u svom tijelu, a trening prilagođavamo pojedincu. Svoje klijente učimo voljeti i njegovati tijelo, te da sustavnim i planiranim vježbanjem, a ovisno o općim motoričkim karakteristikama, postignu poboljšanje psihomotoričkih performansi.

IN SHAPE je prvi studio u Hrvatskoj koji ima novi i originalno osmišljeni i zaštićeni (Društvo za zaštitu intelektualnog vlasništva) program vježbanja pod nazivom SOFT DRILL namijenjen prvenstveno ženskoj rekreativnoj populaciji. Specifičan je po tome što se kombiniraju tehnike različitih borilačkih sportova i pilates tehnika.

Pozivamo Vas da uz vodstvo vrhunskih kinezioloških stručnjaka iskusite novu dimenziju rekreativnog vježbanja. Neka vježbanje postane dio Vašeg života, a ne obveza.

Vježbajte pravilno raznovrsnim treninzima, najnovijim metodama vježbanja te prilagođenim treningom svakom pojedincu kako bi čim prije postigli željeni rezultat i utjecaj na tijelo.

Lejla Dizdarević, dipl.prof. kineziologije, univ. spec. oec. organizacije i menadžmenta Vas vodi kroz studio kreirajući program rada (treninge za sve grupe) i savjetuje u daljnjem radu.

“IN SHAPE za novi životni stil!”

Pogledani programi
  • {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO