Treneri

Lejla Dizdarević Brković

Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu 2007. godine, te stekla zvanje magistra kineziologije sa specijalizacijom fitness/aerobic.
2013. godine magistrirala je na specijalističkom poslijediplomskom studiju ”Organizacija i menadžment” na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.
U području fitnessa ima više od 15 godina iskustva, nositeljica je Taekwondo crnog pojasa 2 Dan, te posjeduje niz stručnih certifikata. 

Tea Mišković

Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu 2013. te time stekla zvanje magistre kineziologije i učitelja skijanja. Sport sa kojim je počela je odbojka, a u fitness i rekreaciju se zaljubljuje na zadnjoj godini studija kada postaje dio In Shape studija. Iako je već dugi niz godina dio studija, četiri godine boravi u Nizozemskoj gdje nadograđuje svoje znanje kroz rad sa klijentima i konstatno educiranje. Nakon povratka u Hrvatsku dolazi  na mjesto trenera te trenerski put gradi kroz stručne edukacije Ground Force metode Level 1, DNS koncept Praške škole, NLP praktičarski trening, te razne SFG i Pilates edukacije kod poznatih hrvatskih edukatora.

Dario Terzić

Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu 2019. godine, te stekao zvanje magistar kineziologije sa specijalizacijom Kondicijska priprema sportaša. Za vrijeme studija stekao je dosta iskustva u praktičnom radu sportskih i rekreacijskih klubova. Posebno ga veseli rad s kolegama trenerima i klijentima u In Shape studiju. Voli pohoditi stručne edukacije o novim tehnikama vježbanja, a posebno ga zanimaju dijagnostičke metode te principi i metodike razvoja specifičnih funkcionalnih sposobnosti.

Anja Jukić

Anja Maria Jukić

Studentica je treće godine kineziološkog fakulteta u Zagrebu. U svojoj sportskoj karijeri bavila se razlicitim sportovima, a najdulji period trenirala je akrobatski rock and roll. U rekreaciji je radila i kao sportski animator pilatesa, yoge, aqua aerobica, funkcionalnih treninga i vodenih aktivnosti! 
U sklopu faksa sudjeluje na projektima, a od prošle godine član je našeg In shape teama.

 

Ivana Krnjak

Ivana Krnjak

Studentica je  četvrte godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, usmjerenja Kondicijska priprema sportaša. Od djetinjstva raste  u sportskom okruženju te se bavi različitim sportovima - ritmika, plivanje, karate i odbojka. 
Najduže se zadržava u odbojci gdje steće prva trenerska iskustva. 
Našem In Shape timu pridružuje se prošle godine gdje prakticira i razvija znanja o fitnessu.

 

Katarina Rebernjak

Katarina Rebernjak, studentica je četvrte godine Kineziološkog fakulteta, usmjerenje kondicijska priprema sportaša. Sportom se počela baviti od malih nogu, a okušala se u ritmici, rukometu te košarci. Svoje trenersko iskustvo započela je trenirajući atletiku djecu predškolske dobi.
Željna znanja i iskustva, ove se godine pridružuje našem In shape timu.

 

Pogledani programi
  • {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO